Lokale VoIP centrale
De aanschaf van een lokale voip-telefooncentrale is een investering in goede bereikbaarheid en comfortabele en gebruiksvriendelijke communicatie voor al uw medewerkers. De centrale kan meegroeien met uw bedrijf en de actuele communicatieontwikkelingen. Doordat de centrales van QualityVoip eenvoudig zijn van opzet kunnen wij U een centrale bieden welke vele extra’s biedt ten opzichte van de traditionele centrales. Denk daarbij aan conferencing, voicemails en keuzemenu’s.

Hosted VoIP centrale
De QualityVoipCentral telefooncentrale staat veilig in ons datacenter. U beschikt over een gebruikersvriendelijk online beheersysteem, waarin u zelf op eenvoudige wijze bijvoorbeeld doorschakelingen aanpast, gebruikers toevoegt en uw antwoordapparaat (voicemail) instelt.

Uw VoIP-systeem groeit met u mee
U kunt al beginnen met één IP-telefoon, aangesloten op QualityVoipCentral. Wilt u uitbreiden, dan plaatst u er eenvoudig meer telefoons bij. Doordat wij zorg dragen voor het netwerk, maakt u optimaal gebruik van alle voordelen van VoIP, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer ervan.